Kreu2023-03-10T16:04:33+01:00

Trofeu i Kalave

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Keshillin e Qarkut te Tiranes organizuan aktvitetin ciklistik "Trofeu i Kalave". Ne kete aktivitet moren pjese ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Besa, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja. Gara, me gjatesi prej 61 km, startoi tek Kalaja e [...]

Trofeu 26 Marsi

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Bashkine e Qytetit Kavaje si dhe Klubin Sportiv Besa, organizoi aktvitetin ciklistik "Trofeu 26 Marsi". Ne kete aktivitet garuan ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Tirana, Besa, Flamurtari, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja. Gara, me gjatesi prej 90 [...]

Na ndiqni në:

Follow by Email
Facebook
YouTube

Nga aktiviteti më i fundit:

bicycle-race-778043 tourd-e-nez-start bikerace-480 amgen-bike-race-walnut-creek-2012 t03_24351971 130628145522-tour-26-story-top

Sponsorë dhe Partnerë

Go to Top