Blog

Blog2017-04-29T19:29:48+01:00

Trofeu i Kalave

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Keshillin e Qarkut te Tiranes organizuan aktvitetin ciklistik "Trofeu i Kalave". Ne kete aktivitet moren pjese ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Besa, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja. [...]

Na ndiqni në:

Follow by Email
Facebook
YouTube

Nga aktiviteti më i fundit:

bicycle-race-778043 tourd-e-nez-start bikerace-480 amgen-bike-race-walnut-creek-2012 t03_24351971 130628145522-tour-26-story-top
Go to Top