Trofeu 26 Marsi

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Bashkine e Qytetit Kavaje si dhe Klubin Sportiv Besa, organizoi aktvitetin ciklistik “Trofeu 26 Marsi”.
Ne kete aktivitet garuan ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Tirana, Besa, Flamurtari, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja.
Gara, me gjatesi prej 90 km, startoi ne qender te qytetit te Kavajes duke vijuar me pas ne kthesen e Cerrikut, dhe finishi ishte qyteti i Kavajes. Fituesit e kesaj gare per kategorine Elite/U23 e Kadet/Junior eshte si me poshte:
Kategoria U23/Elite
Vendi i pare Kristel Sota i Ekipit Apollonia me kohen 2:26:14
Vendi i dyte Olsion Velia i Ekipit Tirana me kohen 2:26:15
Vendi i trete Altin Sufa I Ekipit Apollonia me Kohen 2:26:16
Kategoria Kadet/Junior
Vendi i pare Bruno Kola i Ekipit Vllaznia me kohen 2:26:19
Vendi i dyte Kledison Cani i Ekipit Vllaznia me kohen 2:26:20
Vendi i trete Alfons Rrashkadolli i Ekipit Vllaznia me kohen 2:26:23

 

2017-05-16T23:27:19+00:00