Kreu 2017-06-18T19:44:35+00:00

Trofeu 26 Marsi

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Bashkine e Qytetit Kavaje si dhe Klubin Sportiv Besa, organizoi aktvitetin ciklistik "Trofeu 26 Marsi". Ne kete aktivitet garuan ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Tirana, Besa, Flamurtari, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja. Gara, me gjatesi prej 90 [...]

Shkrim #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id nibh in felis posuere iaculis non non est. Aliquam interdum eros ac tortor placerat rhoncus. Curabitur in porttitor erat. Aenean pretium mattis erat a facilisis. Integer feugiat nisi vel bibendum egestas. Maecenas in lectus ut [...]

Shkrim #4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id nibh in felis posuere iaculis non non est. Aliquam interdum eros ac tortor placerat rhoncus. Curabitur in porttitor erat. Aenean pretium mattis erat a facilisis. Integer feugiat nisi vel bibendum egestas. Maecenas in lectus ut [...]

Shkrim #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id nibh in felis posuere iaculis non non est. Aliquam interdum eros ac tortor placerat rhoncus. Curabitur in porttitor erat. Aenean pretium mattis erat a facilisis. Integer feugiat nisi vel bibendum egestas. Maecenas in lectus ut [...]

Load More Posts

Na ndiqni në:

Follow by Email
Facebook
YouTube

Regjistrohu ne Newsletterin tonë:

Nga aktiviteti më i fundit:

bicycle-race-778043 tourd-e-nez-start bikerace-480 amgen-bike-race-walnut-creek-2012 t03_24351971 130628145522-tour-26-story-top

Sponsorë dhe Partnerë