Fituesit e garave të Turit të Shqipërisë ndër vite

Që nga gara e parë e vitit 1925, edhe pse zhvilluar jo çdo vit për shkak të situatave të ndryshme sociale, ekonomike dhe politike, e deri në garën e vitit 2016, më poshtë janë listuar të gjithë fituesit e garave të Turit të Shqipërisë, gara më e famshme dhe më prestigjoze në të gjithë kombin. Me përjashtim të vitit 1992, çdo vit ka pasur garën e Turit të Shqipërisë që nga viti 1946, vit në të cilin u zhvillua për herë të tretë Turi i Shqipërisë.

 

Fitutuesit e Tureve Ciklistike -small
2017-05-17T00:04:40+00:00