Blog

Blog 2017-04-29T19:29:48+00:00

Trofeu i Kalave

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Keshillin e Qarkut te Tiranes organizuan aktvitetin ciklistik "Trofeu i Kalave". Ne kete aktivitet moren pjese ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Besa, Skenderbeu, Elbasani, Partizani dhe Lushnja. [...]

Trofeu 26 Marsi

Federata Shqiptare e Ciklizmit ne bashkepunim me Bashkine e Qytetit Kavaje si dhe Klubin Sportiv Besa, organizoi aktvitetin ciklistik "Trofeu 26 Marsi". Ne kete aktivitet garuan ekipet si Apollonia, Burreli, Vllaznia, Teuta, Tirana, Besa, Flamurtari, [...]

Load More Posts

Na ndiqni në:

Follow by Email
Facebook
YouTube

Regjistrohu ne Newsletterin tonë:

Nga aktiviteti më i fundit:

bicycle-race-778043 tourd-e-nez-start bikerace-480 amgen-bike-race-walnut-creek-2012 t03_24351971 130628145522-tour-26-story-top